UW DROOMTUIN

U kijkt uit uw raam en geniet met volle teugen van uw droomtuin in de ochtendzon. Tenminste, dat is binnenkort zo. Eerst contact opnemen met Tuin en Zwemvijvers voor uw tuinaanleg.
Wij slaan meteen de handen in elkaar om een evenwichtig tuinontwerp te maken en gaan aan de slag om dat ontwerp met de grootste zorg te realiseren. Bedrijfstuin of privétuin, landelijk of strak, uw tuin moet perfect zijn.

Werkwijze

Wilt u de aanleg van uw tuin goed aanpakken dan is een tuinontwerp onontbeerlijk. Een goed tuinontwerp is de basis van uw droomtuin.
Tijdens een kennismakingsgesprek maakt u bekend wat uw wensen zijn, welke tuinstijl en welk budget u voor ogen heeft.
Samen bespreken we de mogelijkheden en de kosten.
Met uw wensen kunnen we dan aan de slag gaan voor een voorontwerp, rekening houdend uw woning en de omgeving.
Na aanpassing volgt dat het effectieve ontwerp met prijsofferte.

EIGEN KWEKERIJ

Tuin en Zwemvijvers heeft een eigen kwekerij zeldzame planten, bomen en struiken met een specialiteit in grote planten. Dit maakt het makkelijker om uw tuin te laten aanleggen in heel korte tijd, precies zoals u wil. In de kwekerij zien we ook perfect hoe bepaalde bomen en struiken uitgroeien, zodat er later geen onverwachte exemplaren in uw tuin staan.

DE JUISTE MATERIALEN

Natuurlijke perfectie in uw tuin bereiken we niet enkel door een gebalanceerde indeling, maar ook door de keuze van juiste materialen en planten. Het liefst gebruiken we echte natuurmaterialen zoals gebakken kleiklinkers, blauwsteen en hout. Die dragen bij tot de rust die uw tuin uitstraalt. Voor een budgetvriendelijke tuinaanleg, kan men kiezen voor betonklinkers in allerlei maten en kleuren.