Warning: file_get_contents(https://tennis-garden.be/wp-content/uploads/2017/01/gallery5.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /data/sites/web/tennis-gardenbe/www/wp-includes/class-wp-image-editor-imagick.php on line 156

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Tennis-Garden is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinentennisvelden en zwemvijvers.

Als familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in de groene ruimtes en 20 jaar ervaring in aanleg van zwemvijvers realiseren wij uw tuindromen tot in de puntjes.

Iedereen heeft wel een droomtuin in gedachten.
Misschien is het een stilistische en strakke stadstuin, misschien een uitgestrekte landschapstuin met verborgen zwemvijver. Hoe uw ideale tuin er ook uit mag zien, voor de aanleg van tuinen moet u bij Tennis-Garden zijn. Wij behandelen uw tuin met de grootste zorg.

ONZE VOORDELEN

  • Tuinwerken op maat
  • Expert in totaalprojecten
  • Zorgvuldigheid
  • Kwekerij zeldzame & grote planten
  • Grote kennis zwemvijvers
  • UW TOTAALPROJECT IN GOEDE HANDEN

    Aan het hoofd van uw project staat onze landschaps- en tuinarchitect (en zaakvoerder) Johan, die bovendien specialist is in zwemvijvers. Hij leidt de aanleg van alle tuinen, zwemvijvers en tennisvelden in goede banen.

    Ook ons deskundige personeel gaat tot het uiterste, zodat u met volle teugen kan genieten van het resultaat. Onze eigen kwekerij maakt het bovendien mogelijk om ook zeldzame en grote planten meteen in uw tuinontwerp te integreren.